Skoči na glavno vsebino

Dragi učenke in učenci,

 

vesela sem, da vas zopet vidim. Verjamem, da vam je poletje hitro minilo in upam, da ste se imeli lepo.

Novo šolsko leto prinaša nove priložnosti. Vsak od vas je unikaten in poseben, prav vsi pa si verjetno želite biti uspešni in srečni. Za svoj uspeh ste v veliki meri odgovorni sami. Sprotno delo in učenje sta zagotovo pot do uspeha. Nekateri ste si zadali tudi drugačne cilje, na drugih področjih. Dobro si načrtujte urnike in se jih držite. Hkrati pa ne pozabite na gibanje in sprostitev.  
Velik del zadovoljstva vam bo prinesel uspeh v šoli, drugi del pa je odvisen od vašega odnosa do sošolk in sošolcev.

Če boste spoštljivi in prijazni do drugih, če boste pripravljeni pomagati in delovali pozitivno, boste to tudi prejemali. Ne delajte drugim tistega, kar ne želite, da bi se zgodilo vam. Dober prijatelj je neprecenljiv in lahko ga zgrešite, če nimate primernega odnosa. V šoli veljajo določena pravila, ki so postavljena zaradi vaše varnosti in zato, da lahko ob velikem številu ljudi organiziramo pouk in ostale dejavnosti. S pravili vas bodo seznanile vaše razredničarke, od vas pa pričakujem, da jih upoštevate.

Naj bo to šolsko leto za vsakega od vas nekaj posebnega. Želim, da se vam bodo dogajale lepe stvari, in da boste slabe trenutke znali prebroditi in da vam bodo ob tem stali ob strani tudi dobri prijatelji.
Največ se naučimo prav na neuspehih, zato ne obupajte, če se vam zgodijo. Če boste rabili pomoč ali pogovor, se lahko obrnete tudi na učitelje ali na svetovalno službo.

Želim vam lep prvi šolski dan in uspešno, znanja in dogodivščin polno šolsko leto.

 

Vaša ravnateljica Darja Ravnik

Dostopnost
//