Skoči na glavno vsebino

1. septembra smo uspešno vstopili v novo šolsko leto 2017/2018. Učence je pred šolo pozdravila ravnateljica Darja Ravnik in jim med drugim povedala tudi tole: »Vsak od vas je drugačen in ima drugačen odnos do šole in učenja. Sprejemali bomo vašo drugačnost, do mej, ki nam jih postavlja šolski red in morala, od vas pa pričakujem, da se spoštujete med seboj in upoštevate pravila šole. Vsak od vas si želi, da bi bil sprejet in spoštovan. To se lahko zgodi samo, če boste tudi sami tako delovali. Bodite spoštljivi drug do drugega in do vseh zaposlenih in obiskovalcev naše šole. Ne izvajajte ali podpirajte nasilja. V vsakem od vas je nekaj dobrega, zato to negujte in pokažite ostalim.
Želim vam, da bi se na šoli dobro počutili, da bi se dobro razumeli med seboj in z učitelji; da boste uspešni pri delu in zadovoljni z doseženimi rezultati. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti in ne pozabite na vztrajnost, sprotno učenje, doslednost in medsebojno sprejemanje.
Dragi devetošolci, to je vaše zadnje leto na naši šoli. S svojim delom si kupujete vstopnico za prihodnost, s svojim obnašanjem pa ste vzgled mlajšim učencem.  Zavedajte se tega in bodite najbolj odgovorni na šoli, bodite vzorniki mlajšim!«

1. solski dan

Dostopnost
//