Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci, začenja se novo šolsko leto in z veseljem vas pričakujemo.

Zaradi gradbišča in zasedenosti parkirišča pred matično šolo, bo prvi šolski dan potekal nekoliko drugače.

Učenci od 4. do 9. razreda se zberejo v športni dvorani ob 7.30. Staršem priporočam, da otroke odložijo pred športno dvorano. Učenci na tribunah počakajo, da pokličemo razred in razredničarko, nato z njo odidejo v garderobo, kjer se preobujejo v copate in odidejo v učilnico. Učenci 4. in 5. razreda bodo skupaj z razredničarko odšli v župnišče.

Ob 8.15 bo sprejem učencev od 2. do 3. razreda na začasni lokaciji bivšega vrtca na Slomškovi ulici. Učenci se zberejo pred vrtcem, kjer bodo klicani po razredih in se bodo skupaj z razredničarko odpravili v učilnice.

Jutranje varstvo bo za učence 2. in 3. razreda od 5.30 dalje.

Prvošolce skupaj s starši vabimo v jedilnico Pod goro šole  ob 9. uri.

Avtobusi bodo odpeljali ob 12. uri. Tisti starši, ki boste prišli po otroka v šolo, počakajte zunaj, saj bo režim prevzema otrok tak, kot je bil ob koncu šolskega leta.

Prosim, da učenci vozači upoštevajo navodila prevoznikov.

Vse morebitne spremembe bodo objavljene na spletni strani šole.

Zaradi lažje organizacije prehrane, vas prosimo, da vašega otroka za prvi šolski dan  prijavite na kosilo. Kosilo bo organizirano za učence od  2. – 9. razreda.

Prijavo za kosilo oddajte preko obrazca na spletni strani šole ali po elektronski pošti na tajnistvo@podgoro.si, do srede, 30. 8. 2023, do 11. ure.

Lepo vas pozdravljam in vam želim lep začetek šolskega leta.

Darja Ravnik, ravnateljica

Dostopnost
//