Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učitelji, gospa ravnateljica, gospa pomočnica ravnateljice, dragi učenci in vsi delavci šole!

Ali ste vedeli, da sta se na današnji dan, pred natanko 60 leti prvič srečali John Lennon in Paul Mccartney, ustanovitelja skupine The Beatles? Ali pa da je 15 let pred tem Hrvaška pristopila k trojnemu paktu? Morda veste, da je bila 15. junija 1954 ustanovljena evropska nogometna zveza?

15. junij ni poseben le zaradi teh dogodkov, temveč tudi zato, ker se na ta datum vsako leto poslavljajo devetošolci. Tudi za nas je danes zadnji šolski dan na tej šoli. Odločili smo se, da se bomo poslovili v slogu najboljših – torej z objavo po šolskem radiu in na šolski spletni strani.

Generacija 2002 se danes ponosno poslavlja od vseh vas. V devetih letih smo iz majhnih, nevednih dečkov in deklic zrasli v že skoraj odgovorne mladostnike. Še posebej v zadnjem letu smo se trudili biti dober zgled vsem vam mlajšim učencem. Upamo, da smo pustili na šoli sledi medsebojnega spoštovanja, pomoči, prijateljstva, lepega vedenja do učiteljev, mladostne zagnanosti in razigranosti. Želimo vam, da bi bila za vse vas šola tisti prostor, kjer se boste dobro počutili.

S hvaležnostjo prejemajte znanje, ki vam ga dajejo učitelji. Med vami naj bodo vedno prisotne besede hvala, prosim in oprosti. Danes smo ponosno zadnjič vstopili v vaš razred in vam pomahali v slovo.

Ne pozabite nas, saj tudi mi vas ne bomo! Hvala!

generacija 2002 – kopija

Dostopnost
//